Hasari-İslim Öztürk İlkokulu
Çakallı Köyü No 20 Halfeti/ŞANLIURFA

VİZYON

Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

DERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 8:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:15

Soba ile

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Bir adet eski ve bir adet yeni olmak üzere okulumuz bünyesinde iki adet lojman bulunmaktadır.lojmanlar şu an kullanılmaktadır. Kalan hocalarla anlaşılması dahilinde birlikte kalınması sorun oluşturmayacaktır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 105 km ilçe merkezine ise 25 km uzaklıktadır.İlçe merkezinde kaloriferli daireler bulunmaktadır.Kendi aracıyla gidiş geliş yapılabilmektedir.Okula gidiş gelişlerde servis yoktur.

Çakallı Köyü Halfeti/Şanlıurfa

Kontenjan Bilgileri

1,2,3 ve 4.sınıflar için birer şube bulunmaktadır. 1 şubede anasınıflar için mevcuttur. öğrenci sayıları şubeler için 10-15 öğrenci arasında değişmektedir.